cleaning

професионално почистване

Мисията на нашият екип от професионалисти е да се погрижи чистотата винаги да е на най-високо ниво. Екипът ни е обучен да работи с разнообразна и модерна техника за почистване, за да гарантираме отлични резултати спрямо изисквания на клиента при всяко посещение. Стараем се да бъдем незабележими при нашите посещения, но резултатът да бъде видим за всички.
Ние предлагаме:

• Ежедневно почистване – На ваше разположение ще бъде приятелски настроен екип, стремящ се да удовлетвори максимално изискванията на клиента, ако имате допълнителни изисквания или забележки, за да гарантират оптимално качество на работа.

• Офисно почистване – отлично знаем колко важна е за здравето на всички чистотата в офисната среда, затова нашите екипи използват най-добрите препарати за почистване, които освен че почистват ефективно, дезинфекцират и намаляват шанса от развитие на микроби

• Основни почиствания– Ако вашето помещение е тежко замърсено, ние и нашият екип можем да направим така, че да няма и спомен от мръсотия, а след нас ще остане само аромат на чистота.

• Почистване след строително-ремонтни дейности – Отлично знаем, колко е трудно почистването след ремонт, затова в желанието си да ви улесним ние можем да ви предложим: Почистване на фасади, Почистване на подови настилки, почистване на фин прах, почистване на прозорци и др.